YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Çiftlikköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında, 2.projemiz olan "Kış üşütür, İyilik ısıtır" projemizi  öğretmenlerimiz Eylül Gürcü KAYMAK ve Hatice OKTAY başkanlığında tüm personelimiz, velilerimiz ve tüm öğrencilerimizle birlikte bir projemizi daha gerçekleştirdik.

Nis

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında, 1.projemiz olan "İyilik İyidir" projemizi  öğretmenlerimiz Eylül Gürcü KAYMAK ve Hatice OKTAY başkanlığında tüm personelimiz,velilerimiz ve tüm öğrencilerimizle Ramazan ayı içerisinde anlamlı bir projemizi gerçekleştirdik.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Sibel ENDER tarafından "SAĞLIKLI YAŞAM VE TÜTÜN BAĞIMLILIĞINI ÖNLEME" semineri verildi. Verilen seminerde tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü programını gerçekleştirdik. Okulumuz Edebiyat öğretmeni Eylül Gürcü KAYMAK tarafından hazırlanan program, Konferans salonumuzda  tüm öğretmlenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Programda görev alan öğrencilerimiz programı tamamladılar.

Mrt

Afyon  ilinde yapılan, Türkiye  Güreş Şampiyonasında Türkiye 3. olan öğrencimiz Sait İbrahim GÖRÜR'ü tebrik ediyoruz, Milli Takıma davet edilen öğrenccimze  başarılarının devamını dileriz.

Ock

14 Nisan 2023 tarihinde Güreş dalında Bölge 1. olan, 23 Kasım 2023 tarihinde Güreş dalında Yalova 1. olan, 23 Aralık 2023 tarihinde Bilecik'te yapılan yarışmalarda 3. olan öğrencimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda Zonguldak'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası yarışmalarında şimdiden başarılar diliyoruz.

Ara

Bakanlığımızca düzenlenen 1. Dönem 2. Yazılı Ortak Sınavlarımızı gerçekleştirdik.

Ara

Yerli Malı Haftası, öğrencilerimizin katılımıyla sınıflarda kutlandı.

Ara

Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı okulumuzda edebiyat öğretmenimiz eşliğinde tüm sınıflarımızda yapıldı.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında, Okulumuz öğrencilerinin Öğretmenler Günü ile ilgili programlarını sundular.